уторак, 15. март 2016.

Vrh za svadbene torte sa figurama mladenaca

NOVO u ponudi: vrhovi za svadbene torte pravljeni specijalno po porudžbini. Na principu pravljenja figurica držača za slike/poruke tako i na osnovu vaše fotografije koju nam pošaljete može se napraviti isto u većem formatu i poslužiti kao ukras na svadbenoj torti.

VELIČINA po izboru

CENE: 10cm 2500 din, 15cm 3500 din
(može i neka druga dimenzija koji želite)

MATERIJAL: POLIMERNA GLINA

- ČVRSTO
- STABILNO
- VODOOTPORNO
- NEJESTIVO

Ovo postolje je takođe zanimljivo jer su mladenci pravljeni baš po garderobi koju su imali na opštinskom venčanju koje je bilo pre same svadbe, tako da su na torti mladenci bili baš onakvi kakve su gosti mogli da ih vide i uživo.Model venčanice sa čipkastim reljefom i golim leđima kao i buket cveća su posebno interesantni detalji. Ono što se ne vidi na fotogafijama je i mladina frizura koja je veoma slična, a tu je i malo dugme koje na vrhu spaja venčanicu. U ovoj varijanti dodat je veo koji taj deo prekriva.


Mladenci su bili posebno veseli i šarmantni, a u prilogu možete videti i njihov zagrljaj fotografisan s leđa.

Torta bi na vrhu po mogućnosti trebalo da bude potpuno ravna bez previše drugih, na primer cvetnih ukrasa da bi mladenci došli do izražaja. Možete ovako i preko postolja na kome stoji dodati malo šlaga ili belog fondana da se lepše uklopi, ako vam se tako sviđa.

Svakako vi birate dimenziju. To zavisi i od vašeg ukusa i od dimenzije torte. Oko 15 cm je standardna veličina, a tako je dovoljno veliko da bi se videlo i iz daljine. Mladenci mogu biti manji ako imate manju tortu ili ne želite da se oni previše ističu.

Figurice su veoma čvrste, vodootporne i nejestive što je najvažnije tako da na polici kao ukras mogu zauvek da stoje, pa kad dođu deca na red mogu i ona da se igraju ako im dopustite. :)

Mladenci